Διακοπή κυκλοφορίας, για ένα μήνα, του κόμβου Δρυμού – Κιλκίς

Με απόφαση των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 και για τουλάχιστον ένα μήνα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην τοπική οδό Δρυμού – Λητής, στη διασταύρωση με τη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, προκειμένου να κατασκευαστεί ο κόμβος της Λητής, στο πλαίσιο της εργολαβίας για την κατασκευή των κόμβων Μυγδονίας.

Ο αποκλεισμός της τοπικής οδού είναι αναγκαίος, καθώς για να κατασκευαστεί ο κόμβος Δρυμού – Λητής πρέπει να απομακρυνθεί ο υφιστάμενος ηλεκτροφωτισμός και η φωτεινή σηματοδότηση και να τοποθετηθούν στην οριστική θέση τους. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται για όλο το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών μέσω της οδού Μελισσοχωρίου – Δρυμού, όπου ο νέος κόμβος έχει ολοκληρωθεί κι από τους υπόλοιπους δρόμους της περιοχής.
Ηδη η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, ενώ τοποθετείται και η απαιτούμενη προειδοποιητική σήμανση. Οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Λητής και της εγκαταστημένης σήμανσης, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται και να είναι ασφαλής η διέλευσή τους από την περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα