Δημοκρατική Ενότητα: Εκδήλωση διαβούλευσης προγράμματος στο Τριάδι

Στο Τριάδι συνεχίστηκε η διαδικασία διαβούλευσης με τους πολίτες των 17 οικισμών του νέου δήμου Θέρμης για το προγραμματικό πλαίσιο της παράταξης. Οι προτάσεις και οι απόψεις των πολιτών θα αξιολογηθούν προκειμένου να διατυπωθεί το τελικό πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο και θα τεθεί στην κρίση των πολιτών στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαβούλευσης περιλαμβάνει τις συγκεντρώσεις:
Ν. Ραιδεστό Πέμπτη 7/10 19:00 Κέντρο Πολιτισμού
Ν. Ρύσιο Σάββατο 9/10 19:00 Κέντρο Πολιτισμού
Ταγαράδες Κυριακή 10/10 11:00 Κέντρο Πολιτισμού
«Στους πολίτες θα πούμε την αλήθεια, γιατί θέλουμε να τους βλέπουμε στα μάτια και μετά τις εκλογές, όπως τους βλέπουμε και τώρα» επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου δήμου Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν σε μία δημοτική περίοδο να λυθούν όλα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος δήμος Θέρμης.
Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε επίσης ότι η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ότι πρόθεση της παράταξης είναι να «αναπτυχθεί ισόρροπα» όλος ο νέος δήμος και σημείωσε ότι θα αποκεντρωθούν σ όλους τους οικισμούς υπηρεσίες που παρέχονται σήμερα από τα νομικά πρόσωπα του δήμου, όπως το Κ.Α.Π.Η., το Πολιτιστικό Κέντρο και το Δημοτικό Ωδείο.
Αναφερόμενος στη συνέχεα στα έργα που υλοποιήθηκαν στον οικισμό επεσήμανε ότι από τη στιγμή που κυρώθηκε η πράξη εφαρμογής δόθηκε προτεραιότητα στα έργα υποδομής στην περιοχή της επέκτασης του οικισμού.
Στις εργολαβίες που υλοποιηθήκαν περιλαμβάνονται οι παρεμβάσεις για τις διανοίξεις και τις κρασπεδώσεις των οδών της περιοχής, η αποχέτευση των ακαθάρτων και η αποχέτευση των όμβριων υδάτων, η ασφαλτόστρωση των οδών, η εργολαβία για την ύδρευση και την ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης του παλαιού οικισμού.
Ολοκληρώθηκαν, επίσης, η επέκταση του δημοτικού κτηρίου στο οποίο λειτουργεί το Κέντρο Πολιτισμού, η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου του, καθώς και τοποθέτηση των υπογείων κάδων απορριμμάτων στην περιοχή της επέκτασης.
Σημείωσε, επίσης, ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για το ρέμα του Τριαδίου, η κυκλοφοριακή μελέτη του οικισμού, η μελέτη της τάφρου στα βόρεια του οικισμού, η μελέτη της κατασκευής των 11 πεζοδρόμων της περιοχής επέκτασης του οικισμού και η μελέτη του αύλειου χώρου του Κ.ΑΠ.Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα