Δηλώσεις υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, για τα έργα – «μαϊμού» της νομαρχίας Θεσσαλονίκης

Να πει o Παναγιώτης Ψωμιάδης την αλήθεια στους πολίτες, για τα έργα “μαϊμού” της νομαρχίας, ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, με δεδομένο ότι ο άνθρωπος που παραδέχτηκε ωμά πως πρόκειται για έργα στα “χαρτιά”, βγήκε δεύτερος σε ψήφους ως περιφερειακός σύμβουλος από την παράταξη Ψωμιάδη.

Σχετικά με ομολογία – σοκ του αναπληρωτή νομάρχη, Γιώργου Τσαμασλή, για το ότι η νομαρχία έκανε θεωρητικά έργα –και όχι πραγματικά- προκειμένου να πληρώνονται κάποιοι συμβασιούχοι, ο κ. Μπόλαρης είπε:
«Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε ότι “ο κ. Τσαμασλής είπε ανακρίβειες και πιθανόν να παρασύρθηκε”. Επειδή όμως οι πολίτες αναρωτιούνται πού πήγαν τα λεφτά, να μας πει ο κ. Ψωμιάδης, αν τελικά είπε αλήθεια, ή ψέματα ο κ. Τσαμασλής. Αν είπε ανακρίβειες, γιατί δεν αποβλήθηκε από την παράταξη; Αν πάλι είπε αλήθεια, τότε πρέπει να κληθεί από τη Δικαιοσύνη» και ο κ. Μπόλαρης κατέληξε λέγοντας «θα πρέπει να υπάρξει και στη μία και στην άλλη περίπτωση η πρωτοβουλία από τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ο ίδιος πρέπει να απαντήσει για τις αποκαλύψεις, τις ομολογίες, τις καταγγελίες, για τα έργα – «μαϊμού», για τα τεράστια κονδύλια, για την αδιαφανή διαχείριση. Να μας πουν ποιους πλήρωσαν με τόσο αδιαφανή τρόπο και πώς θέλουν εντολή για να διαχειριστούν τα τεράστια κονδύλια της αιρετής περιφέρειας όταν η πρακτική τους είναι αυτή: η αδιαφάνεια και η συγκάλυψη. Διότι εάν δεν αποβληθεί ο κ. Τσαμασλής παρά της αναλήθειες που λέει ο κ. Ψωμιάδης, το συμπέρασμα είναι αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα