Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία»

Σ’ αυτές τις εκλογές πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας.
Έχουμε να πάρουμε δελτίο τύπου από τον κ. Μαυρομάτη 8 χρόνια! Το μόνο που πήραμε μέχρι σήμερα ήταν μία – δύο δηλώσεις και …μία αγωγή…
Σήμερα λάβαμε το πρώτο δελτίο τύπου που αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» του κ. Μαυρομάτη.
Είναι μεγάλη μας τιμή αλλά σημειώνουμε το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο.
Γι’ αυτό και εμείς δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου ως έχει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Διανομή της Πολιτικής Διακήρυξης του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στην Περαία
Σε διανομή έντυπου υλικού με τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» προχώρησαν σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης και μέλη του συνδυασμού του.
Η διανομή του υλικού πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα της Περαίας, όπου οι φιλόξενοι πολίτες υποδέχτηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και του εξέφρασαν από κοντά τους προβληματισμούς τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κάτοικοι και δημότες Περαίας.
Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να επικοινωνήσει ο συνδυασμός το όραμα, τις θέσεις και τις αρχές του στον κόσμο. Ανάλογες δράσεις προγραμματίζονται και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής.
Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος και μέλη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» θα βρίσκονται την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί στην Επανομή, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στους Νέους Επιβάτες την ίδια ώρα, προκειμένου να ακούσει από κοντά τους πολίτες και να μοιράσει έντυπο υλικό με τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού.
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στο «Ακρωτήρι» σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα