Δήμος Θέρμης: Μετά την ηρεμία έρχεται…ο Βεζυρτζής

Για τους γνωρίζοντες, αναμενόμενη ήταν η κίνηση της Ν.Δ. να προτείνει ηχηρό όνομα στο δήμο Θέρμης απέναντι στο Θ. Παπαδόπουλο. Και αυτός είναι ο Ν. Βεζυρτζής, πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Η Θέρμη μπορεί να μην είναι Τούμπα αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψηφίζουν μονοκούκι. Οπότε το μόνο που μένει στον Παπαδόπουλο είναι να συσπειρώσει τους μη-Παοκτσήδες. Και στο τέλος θα δούμε ποιοι θα είναι οι περισσότεροι.

Ωστόσο ο Παπαδόπουλος, απ’ ότι φαίνεται έχει κι άλλα προβλήματα. Στα ήρεμα νερά που υπήρχαν μέχρι σήμερα άρχισαν να διαφαίνονται διάφορα προβλήματα και τριβές και έντονο παρασκήνιο. Και όπως είναι φυσικό αυτά θα ενταθούν γιατί προέκυψε η υποψηφιότητα Βεζυρτζή που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.
Τώρα ο Παπαδόπουλος είναι αναγκασμένος να ξαναεκτημήσει ορισμένες αποφάσεις που έχει πάρει και να δει πώς μπορεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιο κάποια άτομα τα οποία τα απομάκρυνε μετά από πιέσεις συνεργατών του(π.χ. Πανέρης).
Όσο για το Συνασπισμό που υποτίθεται ότι τον εκφράζει στενός του συνεργάτης, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται και σε Μίκρα και σε Βασιλικά ότι δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση αφού επίσημα το κόμμα συγκροτεί ψηφοδέλτιο για το δήμο.
Εκεί που ο νυν δήμαρχος ήταν το φαβορί τελικά το αποτέλεσμα θα κριθεί στο 90.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα