Δήλωση του κ. Αλεξανδρή για την απόρριψη της ένστασης

Μετά την ανακοίνωση της απορριπτικής απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά της ένστασης του επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», Ιωάννη Μαυρομάτη, ως προς το κύρος των εκλογών ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής δήλωσε:
« Η απόφαση αυτή αποτελεί οπωσδήποτε μια δικαίωση του έντιμου αγώνα που κατεβάλλαμε και της πεντακάθαρης νίκης που κατακτήσαμε με την ψήφο των συνδημοτών μας. Πολιτευθήκαμε με διαφάνεια, ήθος και εντιμότητα και…
ο κ. Μαυρομάτης δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να το επιβεβαιώσει και με δικαστική ετυμηγορία. Δεν ανησυχήσαμε ούτε μια στιγμή για την τύχη της ένστασης του πολιτικού μας αντιπάλου, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης. Οι δημότες μας επιφόρτισαν με την τεράστια ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσουμε απερίσπαστα μπροστά. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που σε πρώτη φάση είναι η ομαλή προσαρμογή στο νέο σχέδιο τοπικής αυτοδιοίκησης και η ενοποίηση των υπηρεσιών και των οργανισμών του δήμου μας. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που κληρονομήσαμε δεν επιτρέπουν ούτε μια μέρα εφησυχασμού».
Τώρα σειρά έχει ο κ. Μαυρομάτης να προβεί και αυτός σε δήλωση αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος μετά και την δικαστική απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα