Δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Σαμαράς και από το βήμα της ΔΕΘ απέδειξε ότι είναι εγκλωβισμένος στο παρελθόν χωρίς να μπορεί να ξεφύγει. Υπερασπίστηκε τον κ. Καραμανλή, θυμήθηκε την προσωπική του “υπέρβαση” ως Πολιτική Άνοιξη και αποποιήθηκε τον σύμβουλό του κ. Βάρδα, ο οποίος αποκάλυψε την υποκρισία της Ν.Δ. στο θέμα του μνημονίου.
Ως επίλεκτο μέλος της κυβέρνησης των φυγάδων που λιποτάκτησαν από τα προβλήματα αφού οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, ο κ. Σαμαράς μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ακόμη και ότι θα μπορούσε να μηδενίσει, με μαγικό τρόπο, το έλλειμμα μέχρι το τέλος του 2011. Δραπέτευσαν από την ευθύνη ως κυβέρνηση, δραπετεύουν από το πατριωτικό καθήκον ως αντιπολίτευση.
Εμείς, ως κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουμε με σοβαρότητα στο δρόμο της σωτηρίας της χώρας και στις μεγάλες αλλαγές που θα μας πάνε επιτέλους μπροστά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα