Δήλωση Μάρκου Μπόλαρη για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης

“Θέλω να ξεκινήσω μ’ ευχαριστίες. Με ευχαριστίες στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, για την τιμητική ψήφο την οποία έδωσαν στο «Μέτωπο Ανάπτυξης». Για την ποιοτική ψήφο με την οποία επέλεξαν το «Μέτωπο Ανάπτυξης». Είναι ψήφος που δείχνει τη σύμπραξη ενός μετώπου πολιτών για να πάει ο τόπος μπροστά.

Εύχομαι στο νικητή των εκλογών, να λάβει το μήνυμα που ’στείλαν σήμερα οι πολίτες. Είναι μήνυμα απολύτως εύληπτο και ηχηρό. Ιδιαίτερα από το νομό Θεσσαλονίκης, στον οποίον άσκησε διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια.
Εμείς θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες. Για την ανάδειξη του θεσμού της αιρετής περιφέρειας, για να πάει ο τόπος μπροστά, γιατί το ’χει ανάγκη, γιατί το ανθρώπινο δυναμικό στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί οι δυνάμεις και οι δυνατότητες, ανθρώπινες, παραγωγικές και πλουτοπαραγωγικές, είναι τέτοιες που μας επιτρέπουν να κοιτάζουμε με εμπιστοσύνη το μέλλον, με ευρωπαϊκή προοπτική.
Το μέτωπο αυτό το οποίο έχει συμπτυχθεί και εκφράστηκε στην κάλπη σήμερα, είναι μέτωπο το οποίο θέλει διαφάνεια και προάσπιση του δημοσίου χρήματος κι όχι απλά της εντολής των πολιτών. Θα είμαστε παρόντες, θεματοφύλακες, για το συμφέρον του τόπου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα