Γιάννης Αλεξανδρής: Εγκαίνια σε Περαία & Επανομή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των εκλογικού γραφείου του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σε Περαία και Επανομή , την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα. Παρά τη βροχόπτωση, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα εκλογικά γραφεία του συνδυασμού για να παρακολουθήσουν την τελετή των εγκαινίων.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού, δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, «η βροχή είναι καλοδεχούμενη καθώς θα βοηθήσει ώστε να καρπίσει ο σπόρος της νίκης, τον οποίον έβαλαν οι πολίτες με την παρουσία τους στην εκδήλωση».
Ο Γιάννης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Θερμαϊκού και έδωσε το στίγμα των βασικών αναπτυξιακών προτεραιοτήτων του για το νέο Δήμο, αναφερόμενος ειδικά στην περιοχή του υφιστάμενου Δήμου (διανεμήθηκε και σχετικό πολυσέλιδο έντυπο με φωτογραφική τεκμηρίωση των τεχνικών έργων των δημοτικών διαμερισμάτων). Τόνισε ιδιαίτερα ότι η συγκυρία που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη, τόσο για τους πολίτες όσο και για την ίδια την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία καλείται να διαδραματίσει έναν νέο ρόλο με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες. Για το λόγο αυτό, όπως είπε, υπάρχει ανάγκη για διοικήσεις με ξεκάθαρες αρχές και σχέδια για την επόμενη ημέρα, που δεν κάνουν πειράματα με τα χρήματα των πολιτών, τα οποία πρέπει να διαχειρίζονται με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο. Τέλος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας προς όλους τους πολίτες και τους φορείς του νέου Δήμου, ώστε να γίνει πραγματικότητα ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Επανομής ανακοίνωσε και 11 περίπου από τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα