Βολές Μπόλαρη κατά Ψωμιάδη: «Άλλο τα έργα, άλλο τα show»

Με τη χαρακτηριστική φράση «Θέλετε περιφερειάρχη των έργων ή περιφερειάρχη να παίζει σε έργο;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, στέλνοντας ευθεία βολή κατά του συνυποψηφίου του Π. Ψωμιάδη.

Στην πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του ο Σερραίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέβασε ψηλά τα «ντεσιμπέλ» της αναμέτρησης, τονίζοντας:
«Εμείς θέλουμε να υλοποιήσουμε έργο και όχι να παίξουμε σε έργο. Δεν έχουμε τη νοοτροπία της εικόνας και του σόου, θέλουμε να τιμήσουμε τον ιδρώτα των πολιτών, θέλουμε καθαρούς λογαριασμούς, μας ενδιαφέρει η καθημερινή μάχη για τα προβλήματα του τόπου». Αρνήθηκε όμως να σχολιάσει υποθέσεις του συνυποψηφίου του που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη γιατί όπως είπε, «αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών. Πρόκειται για μια πολιτική διαδικασία, όπου στην κάλπη οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, θα διαλέξουν αυτόν που ξέρει να κάνει καλύτερα τη δουλειά τους. Άλλο είναι να ξέρεις να κάνεις show και άλλο να στήνεις επιχειρήσεις. Και εγώ ξέρω να στήνω επιχειρήσεις».

Ως προς τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του , ο κ. Μπόλαρης είπε ότι θα αφουγκραστεί την κοινωνία και θα επιλέξει τους καλύτερους από κάθε νομό και από όλους τους χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα