Αυτό θα πει φιλία!

Την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 894.000 ευρώ από τα ταμεία του πρώην δήμου Μηχανιώνας τη γνωρίζετε, όσοι από εσάς διαβάζετε τακτικά τον Ορίζοντα ή παρακολουθείτε το orizontasnews.gr. Και επίσης γνωρίζετε ότι δεν είναι φρέσκια είδηση. Έχει όμως φρεσκότατη εξέλιξη! Ο κ. Γ. Μαυρομάτης…
καλείται σε απολογία, όπως ενημερώθηκε από σχετικό έγγραφο που του επιδόθηκε στις 10 Ιανουαρίου. Γιατί με τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Διότι η αρμόδια πρώην περιφερειάρχης Μ. Λιονή φρόντισε να κρατήσει στο συρτάρι της τη σχετική επιστολή έως την 30η Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα των καθηκόντων της, μαζί με το πόρισμα της Οικονομικής Επιθεώρησης Μακεδονίας.
Στις 30 Δεκεμβρίου 2010 η κ. Λιονή, σχεδόν δύο μήνες μετά τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφάσισε ότι είχε έρθει πλέον η ώρα να στείλει το έγγραφο προς τον ενδιαφερόμενο, όπως και τελικά έπραξε με αριθμό πρωτοκόλλου 33412. Με αυτό καλεί τον κ. Μαυρομάτη σε απολογία «για σοβαρή παράβαση καθήκοντος από βαριά αμέλεια».
Οι πληροφορίες λένε ότι η κλήση σε απολογία έφτασε στο δημαρχείο Μηχανιώνας στις 7 Ιανουαρίου και επιδόθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2011 στον κ. Μαυρομάτη.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι μία εβδομάδα πριν την αποστολή της κλήσης, στις 23 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Μαυρομάτης και η κ. Λιονή τέλεσαν τα εγκαίνια και τοποθέτησαν αναμνηστική πλάκα στο νέο δημοτικό γυμναστήριο Νέας Μηχανιώνας. Σημειώστε, επίσης, ότι σήμερα η κ. Λιονή είναι αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου υπό τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα