Ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ απειλούσε να κάψει ζωντανή υπάλληλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε υποκατάστημα του ΟΑΕΕ στα Πατήσια. Ένας άνδρας μπήκε στο υποκατάστημα και – αρχικά – περίμενε στη σειρά του. Ξαφνικά, σε έξαλλη κατάσταση πετάχτηκε από τη θέση του, έβγαλε από μια τσάντα ένα μπουκάλι πετρέλαιο, πέρασε μέσα από τον γκισέ και αφού έδεσε μια υπάλληλο στην καρέκλα την περιέλουσε με πετρέλαιο, έριξε το υπόλοιπο και στον εαυτό του και έχοντας αναμμένο ένα αναπτήρα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.
Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε καταθέσει πριν από 15 ημέρες τα χαρτιά του για σύνταξη και δεν είχε πάρει ακόμα απάντηση.

Το συγκλονιστικό είναι οτι ενώ κάποιοι από τους ασφαλισμένους πρωταγωνίστησαν και “αφόπλισαν” τον δράστη παίρνοντάς του τον αναπτήρα από τα χέρια, κάποιοι άλλοι αρνούνταν να εγκαταλείψουν τον χώρο παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας γιατί δεν ήθελαν να χάσουν την σειρά τους!
Ο δράστης τελικά συνελήφθη και επι τόπου πήγε και ο διοικητής του ΟΑΕΕ ο οποίος έδωσε εντολή να κλείσει για σήμερα το υποκατάστημα αφού οι υπάλληλοι ήταν σε κατάσταση σοκ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα