Αρχαιρεσίες στο Δήμο Θερμαϊκού

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αρχαιρεσίες στο Δήμο Θερμαϊκού, όπου στις 11 το πρωί άρχισε η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους Νέους Επιβάτες.
Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος…

Κωνσταντίνος Κούτουκας μαζί με τον Δήμαρχο Ιωάννη Αλεξανδρή.
Κατόπιν, έγινε η εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκου Στεφανίδη, όπου έλαβε και τρεις επιπλέον ψήφους από την αντιπολίτευση (σύνολο 23 ψήφοι). Στη συνέχεια έλαβε χώρα η εκλογή της αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που σύμφωνα με το νόμο προέρχεται από την αντιπολίτευση. Ο κ. Μαυρομάτης πρότεινε την κα. Παπαμιχαήλ που εκλέχτηκε στην τρίτη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας 28 ψήφους.
Ακολούθησε η εκλογή του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου με 29 ψήφους εκλέχτηκε ο κ. Ζαβέρκος. Με την εκλογή του προεδρείου, ο πρόεδρος κ. Στεφανίδης ευχαρίστησε το σώμα για την εκλογή και τόνισε ότι κύριο μέλημά του θα είναι η εύρρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με την τήρηση των προβλέπόμενων κανόνων και διαδικασιών.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των Αντιδημάρχων και τη συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.
Παράλληλα, συνεδρίασαν τα Τοπικά Συμβούλια, όπου εξέλεξαν Προέδρους και Αντιπροέδρους. Συγκεκριμένα στην Επανομή Πρόεδρος είναι ο κ. Καζάκης Αντώνιος, στο Θερμαϊκό ο κ. Αλεξιάδης Σταύρος και στη Μηχανιώνα ο κ. Νακόπουλος Γιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα