Αρχίζει το Συνέδριο της Ν.Δ

Στις 7.30 μ.μ αρχίζει μπροστά σε 4.500 συνέδρους , το συνέδριο της Ν.Δ. με την ομιλία του προέδρου της κόμματος, Αντώνη Σαμαρά , και την προσπάθεια να αλλάξει σελίδα το κόμμα.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο καλούνται να εκλέξουν τα νέα όργανα του κόμματος, να εγκρίνουν νέες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να καθορίσουν τις γενικές πολιτικές προγραμματικές θέσεις για μια ελπιδοφόρα πολιτική εξουσίας υπό τον κ. Σαμαρά.

Πριν από την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου θα προβληθεί ένα φιλμάκι-αφιέρωμα με τις σημαντικότερες στιγμές της ΝΔ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και αναφορές σε όλους τους προέδρους του κόμματος, καθώς και ένα σύντομο βίντεο με την πορεία προς το συνέδριο. Πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι η τελευταία πράξη ενός έργου που τέλειωσε. Με ειδικούς φωτισμούς και επιμέλεια της εικόνας του συνεδρίου που να θυμίζει ανάλογες αμερικάνικες εκδοχές, ο πρόεδρος θα εξαγγείλει την αλλαγή φυσιογνωμίας του κόμματος και θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο επιθετικής εξωστρέφειας (με εκδηλώσεις, περιοδείες του ιδίου κλπ) καθώς με τον τρόπο αυτό το κόμμα θα βρίσκεται σε ετοιμότητα και για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αντώνης Σαμαράς οριστικοποίησε την απόφασή του να μεταφέρει την κεντρική διοίκηση του κόμματος σε άλλο κτίριο. Παράλληλα καταργείτε ο πυρσός ενώ το γαλάζιο δεν θα είναι πλέον το μοναδικό χρώμα της Ν.Δ.
Όσο για τα νέα κεντρικά πρόσωπα του κόμματος, ακούγεται ότι για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των κ.κ. Α. Λυκουρέντζου, Ευρ. Στυλιανίδη και Κ. Μαρκόπουλου, αλλά και του Μ. Δασκαλάκη, διευθυντή σήμερα της Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα