Αριστερή Πρωτοβουλία για Πάγκαλο: «Αυτός δίδαξε τη διαφθορά»

«Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;».
Με αυτή τη φράση καταλήγει η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ (βλ. Γ. Παναγιωτακόπουλος), με την οποία ασκεί κριτική προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του για τους δημόσιους υπαλλήλους.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία καλεί τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται».
«Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας.
Παράλληλα, η Αριστερή Πρωτοβουλία σημειώνει ότι η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κ. Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει και ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες.
Επίσης, διατυπώνεται η εκτίμηση ότι «ο υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα