Απολογισμός Πεπραγμένων 2009 Δήμου Θερμαϊκού

Τον τελευταίο, προ Καλλικράτη, ετήσιο απολογισμό του Δήμου Θερμαϊκού παρουσίασε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες (16/9) στο Ξενοδοχείο Ξενία – Ήλιος στην Περαία.

«Ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής δεν είναι μια τυπική διαδικασία η οποία προβλέπεται μόνο από τον κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων. Είναι μια δημοκρατική διαδικασία και μια ένδειξη σεβασμού προς τον πολίτη. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε πραγματικότητα τις δεσμεύσεις μας. Θέλουμε τον Δημότη να είναι ο συνομιλητής μας. Σε αυτόν δίνουμε λόγο και σε κανέναν άλλο».
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Δήμαρχος, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσπάθεια που έγινε για την ανάκτηση της χαμένης πιστοληπτικής ικανότητας του Δήμου τονίζοντας τα εξής: «Από την αρχή της διοίκησης μας, αναδείξαμε ως κορυφαίο θέμα την αναβάθμιση της αξιοπιστίας του Δήμου. Κατεβάλαμε σκληρές και επίπονες προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσουμε την πιστοληπτική ικανότητα του Δήμου και να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας. Πράγμα το οποίο και έγινε, με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να ανταποκρίνεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στα πλαίσια του αυριανού διευρυμένου Δήμου Θερμαϊκού».
Στη συνέχεια ο κ. Αλεξανδρής παρουσίασε αναλυτικά το έργο της δημαρχιακής αρχής ανά τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα