Απάντηση Μάρκου Μπόλαρη, στις δηλώσεις Ψωμιάδη για τα εικονικά έργα της νομαρχίας

Για μία ακόμη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επεχείρησε να παραστήσει το θύμα, κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης», προκειμένου να αποφύγει να πει στους πολίτες την αλήθεια για τα εικονικά έργα της νομαρχίας.

Χαρακτήρισε απλώς ως «ανθρώπινο λάθος» τη δημόσια ομολογία του αντινομάρχη και δεύτερου σε σταυρούς περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Τσαμασλή, για έργα που πληρώθηκαν και δεν έγιναν.
«Θα μας πει τελικά τι προτίθεται να κάνει ο κ. Ψωμιάδης; Αν ο Γιώργος Τσαμασλής είπε ψέματα, σημαίνει ότι συκοφαντεί τον κ. Ψωμιάδη και άρα θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει. Αν όμως ο κ. Τσαμασλής λέει την αλήθεια, θα πρέπει να παρέμβει η Δικαιοσύνη.
Σε καμία περίπτωση ο κ. Ψωμιάδης δε μπορεί να προσπεράσει την υπόθεση με δικαιολογίες του τύπου “ήταν μία λάθος στιγμή και τι έγινε”. Οι πολίτες απαιτούν να μάθουν πού πήγαν τα χρήματα. Είναι σε θέση όμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να μας δείξει αν έχουν γίνει αυτά τα έργα; Μπορούμε να δούμε την ψηφιοποίηση των αρχείων της νομαρχίας που κόστισε 840.000 ευρώ; Ο κ. Ψωμιάδης είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, διαφορετικά οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι οι ευθύνες βαρύνουν και τον ίδιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα