Απάντηση Γιώργου Κίρκου σε δημοσίευμα

Σχετικά με δημοσίευμα στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών εκλογών, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το κέντρο από το οποίο εκπορεύεται αυτό το κείμενο μίσους μου είναι γνωστό ήδη από τις εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009. Έβγαλαν τους σκελετούς από τις ντουλάπες με τα εξής χαρακτηριστικά: ανακρίβειες, φασιστοειδείς απόψεις αποκλεισμών, ρατσισμός και εν γνώσει ψεύδη.

Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι σ’ όλα τα μέτωπα του δημόσιου βίου με ήθος και ανιδιοτέλεια, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας. Δεν διέπραξα ποτέ την απρέπεια να τοποθετήσω την προσωπική μου τακτική έξω από τη στρατηγική του πολιτικού φορέα , όπου ανήκω, αλλά και τις ανάγκες της κοινωνίας.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι με βάση τις αρχές, τις αξίες και τη στάση ζωής που έχω ότι χρωστάω και δεν μου χρωστάει κανείς τίποτα. Και αυτό το απέδειξα είτε για παράδειγμα ως απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως νομάρχης, είτε ως βουλευτής, είτε ως όταν βρισκόμουνα ως γιατρός κοντά στα παιδιά της Γάζας και της Ραμάλα στην Παλαιστίνη και την Αφρική, είτε τώρα ως γενικός γραμματέας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Όσον αφορά τη νέα αρχιτεκτονική του «Καλλικράτη», τόσο ως προς τους νέους Δήμους, όσο και ως προς τις αιρετές περιφέρειες, η θέση και η στάση μου καθορίζεται από το πολιτικό πλαίσιο που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να προσδιορίζεται από τις προσωπικές επιθυμίες και φιλοδοξίες άλλων.
Δεν πρόκειται να πέσω στο διασπαστικό επίπεδο του ανώνυμου επιστολογράφου και να απαντήσω στην επίθεση που έχει εκτοξεύσει. Η λάσπη αυτή τη φορά θα γυρίσει εναντίον του. Φτάνει πια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα