Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Θερμαϊκού

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού ευχαριστεί και χαιρετίζει όλους εκείνους και εκείνες που έδωσαν την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο μας, άντεξαν στα εκβιαστικά και φοβικά διλήμματα και δεν υπέκυψαν στους δήθεν ¨ανεξάρτητους¨ συνδυασμούς που αποδεδειγμένα όχι μόνο δεν αμφισβητούν την αντιλαϊκή πολιτική αλλά βάζουν πλάτη να περάσει στο δήμο μας.

Η εκλογή Δημοτικού Συμβούλου μας για πρώτη φορά στην περιοχή, μεγαλώνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας απέναντι σε όσους μας ψηφίσαν αλλά και σε όσους την τελευταία στιγμή δίστασαν και ακολούθησαν την πεπατημένη, στα λαϊκά στρώματα του δήμου μας .
Η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα αποκαλύπτει και θα αντιπαλεύει όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις. Θα συμβάλει στην οργάνωση της πάλης του λαού, καταθέτοντας προτάσεις πάλης για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων και την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους του δήμου μας. Θα ενημερώνει για τις θέσεις και τη στάση των άλλων παρατάξεων.
Με όλες μας τις δυνάμεις θα συμβάλλουμε στη συσπείρωση και πάλη ενάντια στη πολιτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Που μειώνει δραματικά το εισόδημα των εργαζόμενων, κατεδαφίζει κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις, εμπορευματοποιεί τις κοινωνικές υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, αφήνει χωρίς τις αναγκαίες υποδομές τους οικισμούς μας ενώ πληρώνουμε πανάκριβα όσες ανεπαρκείς υπάρχουν, ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, οδηγεί στο ξεκλήρισμα των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών έμπορων και βιοτεχνών. Ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η τρόικα.
Η σημαντική άνοδος των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, που υποστήριξε το ΚΚΕ, σε όλη τη χώρα και η σημαντική μείωση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ δυσκολεύει το πολιτικό σύστημα που υπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών του πλούτου να συνεχίσει την άγρια αντιλαϊκή πολιτική του χωρίς τον κίνδυνο της μαζικής λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης.
Για αυτό και εντείνουν την αντιΚΚΕ επίθεση, επιστρατεύοντας για μια ακόμα φορά τη Γκαιμπελίστικη τακτική της συκοφαντίας και της προβοκάτσιας τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στο δήμο μας. Οι κατευθυνόμενοι ψίθυροι για συμφωνίες με τον ένα η τον άλλο υποψήφιο που εντείνονται, ακόμα και οι ποικίλες απειλές που επιστρατεύονται δεν μας αγγίζουν.
Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού έχουν ξεκάθαρη θέση διατυπωμένη εδώ και καιρό που δεν επιδέχεται καμιά άλλη ερμηνεία η αμφισβήτηση. Δεν πρόκειται να στηρίξουμε στον β΄ γύρο καμία παράταξη που στηρίζεται από άλλη πολιτική δύναμη, ούτε ¨ανεξάρτητους¨ που στηρίζουν τη κυρίαρχη πολιτική, τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που βάζουν εμπόδια στον λαϊκό ριζοσπαστισμό.
Σας καλούμε όλους να εκφράσετε ακόμα πιο αποφασιστικά ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ.
Μην υποκύπτετε στο δίλημμα του μικρότερου κακού και του δήθεν προοδευτικού η «αντιμνημονιακού». Απαντήστε στην αντιλαϊκή επίθεση, απομονώστε τους προβοκάτορες, βάλτε τους στη θέση που τους αξίζει και με την ψήφο σας.
Τους γνωρίζουμε, στήριξαν και θα στηρίξουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, εναντιώθηκαν και θα εναντιωθούν στους αγώνες για τα λαϊκά δίκαια, στην προοπτική ενός άλλου φιλολαϊκού δρόμου ανάπτυξης .
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Ενάντια στην τρόικα που έρχεται και στο διαρκές μνημόνιο.
Την κρίση να πληρώσουν οι ένοχοι, τα μονοπώλια και όχι ο λαός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα