Αισιόδοξος ο Καρχιμάκης: «Θα πάρουμε τουλάχιστον 8 περιφέρειες»

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει τουλάχιστον σε 8 περιφέρειες της χώρας εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, κατά τη διάρκεια γεύματος με δημοσιογράφους. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν προσδιόρισε ποιες θα είναι αυτές αλλά εμφανίστηκε αισίόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα ο κ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κινητοποίηση υπουργών, στην οποία προχωρά το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη συσπείρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Πιο συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει τη Δυτική Μακεδονία, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης τη Θεσσαλία, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δημήτρης Χρυσοχοίδης την Κεντρική Μακεδονία, ο διιοικητής του ΙΚΑ και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος την Πελοπόννησο, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης το Ιόνιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο Β. και Ν. Αιγαίο, ο κυβερνητικός εκπροσωπος Γιώργος Πεταλωτής την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ο ίδιος ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα