Άρχισαν τα όργανα στο δήμο Επανομής

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στο δήμαρχο Επανομής και στους δημοτικούς συμβούλους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επανομής κ. Χρήστος Γεροβασιλείου. Λίγο ως πολύ ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου λέει ότι δεν ήταν ενήμερος καθ΄ όλη την τετραετία για πράγματα που γινόταν στο δήμο και τον αφορούσαν ενώ αντίθετα ήταν γνώστες κάποιοι υπάλληλοι. Επίσης επισημαίνει ότι πολλές πράξεις και αποφάσεις που έχουν παρθεί τις πληροφορείται τώρα για πρώτη φορά. Τα συμπεράσματα δικά σας… Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
                                                                                                                    Ε. Κύρκος 

______________________________________________________
Γεροβασιλείου Χρήστος
Πρόεδρος Δ.Σ. Επανομής
ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Επανομής κ.Οικονομίδη Απ.
Κοιν.: Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Επανομής.

Αξιότιμε Δήμαρχε κ. Οικονομίδη,
Όπως άριστα γνωρίζετε η θητεία της διοίκησης του Δήμου Επανομής με Δήμαρχο εσάς, τυπικά και ουσιαστικά σε λίγες μέρες τερματίζεται.

Αυτός είναι και ο λόγος που σε καθημερινή σχεδόν βάση μέλη του νέου Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου επισκέπτονται τον Δήμο και ζητούν ενημέρωση από εσάς και άλλα στελέχη της διοίκησης τόσο για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, αλλά και ζητούν ουσιαστικά να μάθουν τι θα παραλάβουν μετά από λίγες μέρες.

Πολλά από τα ζητήματα για τα οποία ενημερώνονται, αν και μέλος της απερχόμενης διοίκησης, δεν τα γνωρίζω. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου, τις υποχρεώσεις του σε τρίτους, ζητήματα προσωπικού, καθαριότητας, εκτέλεσης έργων κλπ.

Βέβαια με εκπλήσσει το γεγονός θέματα με τα οποία στο άμεσο παρελθόν ασχολήθηκα π.χ. διαγωνισμός Κεπελέκ, να έχουν διαφορετική εξέλιξη την οποία γνωρίζουν υπάλληλοι του δήμου ενώ εγώ ως διοίκηση του δήμου αγνοώ. Το περιστατικό αυτό, που αφορά την ενημέρωσή μου, δεν αποτελεί μοναδικό γεγονός στα τέσσερα χρόνια της διοίκησης όπου συμμετέχω.

Καθώς όμως η θητεία μας τερματίζεται είναι λογικό να με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία μου στην κοινωνία της Επανομής και θέλω να γνωρίζω τι ακριβώς παραδίδω, ως μέλος της απερχόμενης διοίκησης, ώστε αργότερα να μην ακούω διφορούμενες απόψεις που πιθανόν να προσβάλουν την προσωπικότητά μου.

Ζητώ στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να υπάρξει πλήρης ενημέρωση τόσο από εσάς όσο και από τους δύο αντιδημάρχους για θέματα των αρμοδιοτήτων σας, καθώς επίσης και από τους Προέδρους της ΔΕΥΑ και της Δημοτικής Επιχείρησης.

Θεωρώ ότι η ενημέρωση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου για το τι παραδίδει στην επόμενη διοίκηση είναι ενέργεια απολύτως δεοντολογική και δημοκρατική .

Με εκτίμηση

Γεροβασιλείου Χρήστος

Αρ. Πρωτ.: 10240/20-12-10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα